Kanefart på julebord 9.12.2016

Snøen faller ned, fint vær for tiden, ikke for kaldt. Snør litt, og regner litt. Nå i vinter har vi fått ei dansk ei som heter Mie opp her med sine to fjordlandshester til å kjøre kanefart.

Kjør kanfart!

Sent helst send sms på facebook

https://www.facebook.com/hovdenkanefart/

om dere ikke får til å sende på facebook, så ring Mie direkte på

+45 30 42 99 77

Kjempegøy, vi gjorde dette på vårt julebord i år lørdag 9. desember! Vi ble alle hentet i flott kjerre med bjeller og julelys rundt vogna hjemme hos Jon & Wenche Uleberg, og kjørt bort til Furumo restaurant i sentrum. Mie kom i skikkelig tradisjonell ulldrakt, kappe, hatt og lang pisk. Hun var skikkelig profesjonell.Hestene var rolige og sangen, snakken og lommelerken gikk rundt i vogna hele veien. Vi lo og koste oss under pelsteppene og pels sitteunderlagene, der var det varmt og godt!

På Furumo Restaurant koste vi oss med flere retters jule middag, og så bar det rett bort til XO etterpå for å danse!

15541472_1329700027071910_8959562194580827743_n

Fra Venstre:

Stian, Thor Helge, Carina, Sladjana, Tor Arne, Jørn Morten, Beverley, Atle, Linné og Morten. (Dreng kom først senere på Furumo, Jonas måtte dra på jobb på skisenteret og ordne med snø, Ronny, Kim og Jason lå syke hjemme, Jon og & Wenche var kun med på forspill, de ble ikke med ut)

Flott bilde tatt av Stine Prøitz

spphoto-2.jpg

Resten av kvelden hadde vi det så morro at vi glemte å ta flere bilder! Kun i våres minner.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: