Gravemaskinfører søkes

Oppbemanner til våren.

Uleberg Maskin og Transport starter opp til våren med graving av veier og tomter. Vi søker etter erfarne grave og maskinførere til å drive og utvikle virksomheten videre. Vi ønsker en person med god erfaring fra bransjen, spesielt arbeid med gravemaskiner. Viktig at du har humor, er positiv passer inn med resten av teamet, kan arbeide omstendelig og er pålitelig. Vi tilbyr gode vilkår, lønn, og kan hjelpe til med å finne plass å bo. Smelter snøen tidligere, kan det hende vi begynner arbeidene noen uker før mai.

Vi søker også en lærling

Send en epost til post@ulebergmaskin.no med CV og motivasjonsbrev.

Har du spørsmål kan du ringe sjefen Morten Stubstad 90100448

evt dama på kontoret, Linné 94871197 / 37939735

skjermbilde-2017-02-03-10-02-50

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: